Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Volvo XC40

Bericht: Volvo XC40

Klaar om te delen

21.09.2017

Dit is een première waar velen op hebben gewacht. Volvo heeft net zijn nieuwe kleine SUV onthuld, de XC40. Voor het eerst plant Volvo daarbij ook een nieuwe aankoopformule.

Gallerij: Bericht Volvo XC40Hier is dus de langverwachte XC40. Duidelijk een premiumproduct, maar ook merkelijk minder bourgeois van uiterlijk dan de XC60 en de XC90. Het verschil zit niet alleen in de afmetingen en de proporties, maar ook in het design, de details en de uitstraling. De XC40 beschikt over een geheel eigen identiteit, en dat niet alleen binnen de Volvo-stal maar ook tussen andere compacte SUV’s. Meer dan welk ander model belooft hij een symbool te worden van de vernieuwing bij Volvo, hij zal tussen de andere auto’s uit springen in het straatbeeld. Zeker tussen concurrenten die gewoon evoluties zijn van bestaande modellen.

Abonnement

Gallerij: Bericht Volvo XC40Met de XC40 lanceert Volvo ook een nieuwe manier om de auto ‘aan te kopen’. De constructeur wil een abonnementsformule uitrollen, zoals dat ook bij gsm-operatoren het geval is. Het concept kreeg de naam Care by Volvo" en bestaat uit een vast maandelijks bedrag waarin de prijs van de auto is inbegrepen, maar ook de verzekering, de taksen, het onderhoud, wisselstukken,…

Gallerij: Bericht Volvo XC40Er is geen voorschot meer nodig en ook geen restbedrag dat moet worden betaald. Je betaalt de eerste maandelijkse som en rijdt buiten met een XC40. Binnen twee jaar krijg je er een nieuwe. Heb je tijdelijk een grotere auto nodig? Daar kan voor worden gezorgd. De dienst laat ook toe om een auto te delen met een vriend of een ouder. Een virtuele sleutel die kan delen zonder je huis te moeten verlaten zit inbegrepen in het abonnement. Alleen zijn er bij ons voorlopig nog geen concrete plannen om deze dienst in te voeren. Er zijn nog tal van andere conciërgediensten (wassen, tanken,…) en de mogelijkheid om pakjes in de koffer van de auto te laten bezorgen.

30.000 euro

Gallerij: Bericht Volvo XC40De Volvo XC40 wordt eerst in de bijzonder luxueuze ‘Launch Edition’-versie gelanceerd met de T5-benzinemotor met 247 pk (48.700 euro) en de D4-turbodiesel met 190 pk (50.900 euro). Later volgen de D3 (32.950 euro) en T3 (30.400 euro). Die laatste krijgt de gloednieuwe driecilinder turbobenzine met 150 pk. Natuurlijk volgen er ook hybride  en volledige elektrische versies van dit model dat in Gent van de band zal rollen. De eerste tests volgen in november.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.