Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Volvo V60 Cross Country

Bericht: Volvo V60 Cross Country

Sneltreintempo

25.09.2018

We hebben nog maar net de eerste Volvo V60 op straat gezien, of hier is de Volvo V60 Cross Country al. Hiermee rijdt Volvo al een quasi volledige 60-familie voor.

Gallerij: Bericht Volvo V60 Cross CountryXC60, V60, S60 en nu de V60 Cross Country, ze volgen elkaar aan een rotvaart op bij Volvo. Maar in het geval van de V60 Cross Country valt daar veel voor te zeggen. In de vorige generatie V60 kwam de stoere Cross Country pas tegen het einde van diens carrière opzetten, maar bleek hij wel een meer dan stevige verkoper.

Diesel of benzine, hybride volgt later

Gallerij: Bericht Volvo V60 Cross CountryDeze keer wil Volvo niet zo lang wachten, en mag de stoere versie van de familiebreak al meteen mee de showroom in. Hij krijgt standaard vierwielaandrijving, ligt 7,5 centimeter hoger dan de V60, en krijgt naast afdaalhulp ook een aparte offroad-rijsetting. Bij de lancering opteert Volvo uitsluitend voor klassieke motoren, de T5 benzine en de D4 diesel, maar er komen ook een micro-hybride en een plug-in hybride.

De juiste lanceringsdata en de prijzen zijn nog niet bekend.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.