Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Volvo V60 Cross Country – Goed in modderbaden

Even opletten. Na de V40 Cross Country introduceert Volvo een V60 Cross Country. En dat is niet helemaal hetzelfde als een V60 XC. Met de V40 Cross Country bracht Volvo een licht stoere versie.

Eentje die wel de platgereden paden kan verlaten, maar die je toch ook geen 4x4-capaciteiten moet toedichten. Maar voor winterse omstandigheden of een stevig modderbad is hij wel te vinden. Ten opzichte van de gewone Volvo V60 wint hij 6,5 cm aan bodemspeling. Hij komt met 18- en 19-duims hoogprofielwielen, die ook in de stad uw kostbare velgen loepzuiver moeten houden. Vooraan en achteraan krijgt hij beschermplaten, de wielkasten krijgen een stoer laagje plastic en de zijschorten krijgen een stoerdere look.

Bij de lancering begin 2015 in Europa krijgen de voorwielaangedreven modellen de DrivE-diesels en benzinemotoren. De vijfcilinder D4 diesel mag nog eens opdraven voor de vierwielvariant. Op prijzen is het nog wachten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer