Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Volvo V60 Cross Country

Bericht: Volvo V60 Cross Country

Goed in modderbaden

05.11.2014

Even opletten. Na de V40 Cross Country introduceert Volvo een V60 Cross Country. En dat is niet helemaal hetzelfde als een V60 XC.

Met de V40 Cross Country bracht Volvo een licht stoere versie. Eentje die wel de platgereden paden kan verlaten, maar die je toch ook geen 4x4-capaciteiten moet toedichten. Maar voor winterse omstandigheden of een stevig modderbad is hij wel te vinden.

Gallerij: Bericht Volvo V60 Cross CountryTen opzichte van de gewone Volvo V60 wint hij 6,5 cm aan bodemspeling. Hij komt met 18- en 19-duims hoogprofielwielen, die ook in de stad uw kostbare velgen loepzuiver moeten houden. Vooraan en achteraan krijgt hij beschermplaten, de wielkasten krijgen een stoer laagje plastic en de zijschorten krijgen een stoerdere look.

Bij de lancering begin 2015 in Europa krijgen de voorwielaangedreven modellen de DrivE-diesels en benzinemotoren. De vijfcilinder D4 diesel mag nog eens opdraven voor de vierwielvariant. Op prijzen is het nog wachten.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.