Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Volvo op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 6

Bericht: Volvo op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 6

Surfen op de 90-golf

16.01.2017

Het gaat Volvo voor de wind. De constructeur heeft een recordjaar achter de rug met de vernieuwing van het 90-gamma en wil zijn uitbreidingspolitiek ook deze maand verderzetten op het salon !

Gallerij: Bericht Volvo op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 6Chinees kapitaal, een Zweeds design en – voor een deel van het gamma – een Belgische productie. Een verrassende cocktail die werkt! Op wereldvlak ging de verkoop van Volvo namelijk met 6% de hoogte in. En bij ons bracht het merk 18.600 wagens (+5%) aan de man. De vernieuwing van het 90-gamma (S90, V90 en XC90) speelde een belangrijke rol in deze groei. Door een nieuwe identiteit aan te nemen kreeg het gamma, dat gedragen wordt door de charismatische SUV XC90, een jonger imago en tegelijk een duidelijkere premium uitstraling om beter opgewassen te zijn tegen de Duitse concurrentie. De XC90 T8 in zijn exclusieve Excellence uitvoering kan u trouwens ontdekken op de Dream Cars expo in Paleis 1.

V90 Cross Country

Gallerij: Bericht Volvo op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 6De Volvo V90 Cross Country zal u echter niet op de Heizel aantreffen. Toch kan u er kennis mee maken, want op verzoek regelt Volvo een shuttle naar het hoofdkwartier in Sint-Agatha-Berchem waar u de Belgische première van deze wagen persoonlijk mag beleven. Na het forfait voor het Salon van Parijs, bevestigt Volvo dat autosalons geen noodzakelijk kanaal meer zijn om klanten te ontmoeten en dat men voortaan meer voor een persoonlijke benadering kiest.

Wel is er een XC90 aanwezig op de 4x4-piste om de offroad-capaciteiten van dit model te demonstreren en legt een V90 Bi-Fuel (CNG) het accent op alternatieve energie op de stand ‘Rijden op Aardgas’ in Paleis 3.

Gallerij: Bericht Volvo op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 6De 90-reeks wordt niet in België vervaardigd, in tegenstelling tot de V40, V40 CC, XC60 en weldra ook de V60 en de V60 CC, waarop het merk stevig rekent om het jaar sterk te starten met zeer agressieve saloncondities.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.