Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Volvo – Paleis 5 – Heeft u hem gezien?

Op de stand van de Zweedse constructeur staat geen grote nieuwigheid, toch niet in de figuurlijke betekenis van het woord. Maar letterlijk staat er wel een grote belangrijke nieuwkomer voor Volvo tentoon…

Dit wordt eigenlijk het eerste Salon van Brussel waar de nieuwe Volvo XC90 wel welkom is, nadat vorig jaar Volvo een shuttle moest inleggen naar zijn hoofdkwartier in Groot-Bijgaarden waar hij te zien was. Intussen is de XC90 al wel enkele maanden gelanceerd, en je begint ze pas nu wat meer op onze wegen te zien. Voor velen zal het dus nog steeds de eerste keer zijn dat ze de grote luxe-SUV van Volvo eens van nabij kunnen bewonderen. Met deze XC90 toont Volvo zich voor het eerst een echt premiummerk. Om dat te benadrukken, laat Volvo de nieuwe R-Design versie van de XC90 zien op de stand. Indrukwekkend hoor.

Cross Country

Een andere ontdekking is de S60 Cross Country. De vrijetijdsbreaks met wat extra rijhoogte, die zie je op elke hoek van de straat. Maar een gelijkaardige versie in een sedanmodel maken, is wat ons betreft ongezien.

Nog minder duidelijk, maar niet minder belangrijk: in de 40- en 60-reeksen heeft Volvo de 1.6 motoren vervangen door recentere 2.0 exemplaren.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer