Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Volvo – Paleis 5

Bericht: Volvo – Paleis 5

Heeft u hem gezien?

11.01.2016

Op de stand van de Zweedse constructeur staat geen grote nieuwigheid, toch niet in de figuurlijke betekenis van het woord. Maar letterlijk staat er wel een grote belangrijke nieuwkomer voor Volvo tentoon…

Gallerij: Bericht Volvo – Paleis 5Dit wordt eigenlijk het eerste Salon van Brussel waar de nieuwe Volvo XC90 wel welkom is, nadat vorig jaar Volvo een shuttle moest inleggen naar zijn hoofdkwartier in Groot-Bijgaarden waar hij te zien was. Intussen is de XC90 al wel enkele maanden gelanceerd, en je begint ze pas nu wat meer op onze wegen te zien. Voor velen zal het dus nog steeds de eerste keer zijn dat ze de grote luxe-SUV van Volvo eens van nabij kunnen bewonderen. Met deze XC90 toont Volvo zich voor het eerst een echt premiummerk. Om dat te benadrukken, laat Volvo de nieuwe R-Design versie van de XC90 zien op de stand. Indrukwekkend hoor.

Cross Country

Gallerij: Bericht Volvo – Paleis 5Een andere ontdekking is de S60 Cross Country. De vrijetijdsbreaks met wat extra rijhoogte, die zie je op elke hoek van de straat. Maar een gelijkaardige versie in een sedanmodel maken, is wat ons betreft ongezien.

Nog minder duidelijk, maar niet minder belangrijk: in de 40- en 60-reeksen heeft Volvo de 1.6 motoren vervangen door recentere 2.0 exemplaren.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.