Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Tesla op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3

Bericht: Tesla op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3

Geen Model 3 in Brussel

02.01.2018

Het had de eerste keer kunnen zijn dat de Model 3 voet op Europese bodem kunnen zetten. Maar die primeur is dus helaas niet voor Brussel weggelegd.

Tesla’s eerste middenklasser is nog steeds door controverse omgeven. Alleen Tesla-getrouwen hebben de hunne al ontvangen, en aanslepende problemen met de assemblage doen de productieachterstand alleen mar toenemen.

Gallerij: Bericht Tesla op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3Het was een uitstekende gelegenheid geweest om Tesla’s kleine van dichtbij te kunnen onderzoeken, maar daar komt dus helaas niets van in huis. Terwijl Jaguars concurrent – de i-Pace – wel al in de Heizelpaleizen te zien is. Om maar te zeggen: Tesla laat in België duidelijk kansen schieten.

Het Amerikaanse ‘all electric’ merk steunt in Brussel dan ook vooral op zijn bekende duo: de Model S en de Model X SUV. Daarbij zijn we vooral benieuwd of de lagere kostenaftrek gevolgen zal hebben voor de verkoopcijfers.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.