Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Suzuki op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 9 – Afspraak in de saloon !

Zoals tijdens de voorbije editie, blijft Suzuki ook nu weer zijn far-west concept trouw met een stand in de stijl van een saloon, waarin de nieuwe Swift echter de grote afwezige blijft.

Het gaat Suzuki tegenwoordig voor de wind. De verkopen gaan de hoogte in en het gamma werd recent compleet vernieuwd, op uitzondering van de Jimny en de Swift (waarvan het nieuwe model in het voorjaar op de markt komt). Het Autosalon in Brussel vormt natuurlijk een ideale gelegenheid om het modellenaanbod van het merk - Baleno, Celerio, S-Cross en de gloednieuwe, lichtere en zuinigere Vitara - te ontdekken of te herontdekken. Maar er valt ook écht nieuws te rapen!

Klein maar groot

Suzuki pakt namelijk uit met de nieuwe Ignis, die het ‘bestelwagendesign’ van de oude generatie gelukkig inwisselt voor een veel fraaier en gestyleerder voorkomen. Deze kleine stadscrossover heeft bescheiden afmetingen, maar biedt toch een verrassend ruim interieur. Bovedien is hij beschikbaar met vierwielaandrijving en een gerobotiseerde versnellingsbak ! Onder de motorkap huist de nieuwe 1.2 DualJet met 90 pk (4,6l/100 km en 104 g/km) die ruimschoots volstaat om de 870 kg wegende Ignis vlot in beweging te krijgen.

Als naar goede gewoonte komt Suzuki op het salon ook op de proppen met enkele speciale reeksen. Zo werd de deal met het kledingmerk Jn-Joy daarvoor opnieuw verlengd. Dit keer wordt de Vitara ermee uitgedost. Op basis van het GLX uitrustingsniveau krijgt de Vitara Jn-Joy de grille van de Vitara S, 17’’ aluvelgen en een exclusieve interieurbekleding.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer