Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Skoda Karoq Scout – Eindelijk echt stoer

Het blijft moeilijk voor te stellen, maar wanneer we van een SUV echte offroad-capaciteiten verwachten, dan betekent dit tegenwoordig al meteen een nieuw model. Een Skoda Karoq waarmee je in het bos kan duiken? Dat is de Skoda Karoq Scout.

De Skoda Karoq Scout beleeft zijn wereldpremière in oktober tijdens het autosalon van Parijs. In tegenstelling tot de andere Karoqs komt vierwielaandrijving standaard op alle Skoda Karoq Scout-modellen. Hij krijgt ook een iets stoerdere bodykit, met zilverkleurige beschermstukken onderaan. Standaard stuurt Skoda hem op pad met 18-duim wielen, maar dat is ook het enige wat hem iets meer bodemspeling geeft. In optie kunnen dat zelfs 19-duimers worden.

Eén benzine, twee diesels

Skoda draagt drie Scout-varianten aan. De 1.5 TFSi turbobenzine viercilinder met 150 pk is de enige benzinekeuze. Hij komt met 7-traps DSG-versnellingsbak. Daarnaast zijn er twee varianten van de 2.0 TDI turbodiesel. De basisversie met 150 pk krijgt een manuele zesbak, met de DSG7 als optie. De 190 pk TDI krijgt uitsluitend die laatste versnellingsbak.

Op prijzen en lanceringsdata is het nog wachten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

k4-gallery-5door-gt-line-04

Kia K4 5DR is volgende generatie Ceed

Autonieuws
Mercedes-G-Klasse-Facelift-2024 01

Nieuw: Mercedes G-Klasse facelift (2024)

Autonieuws
suzuki vitara facelift 2024 1

Suzuki Vitara facelift: stoerder en veiliger dan ooit! (2024)

Autonieuws
Ontdek meer