Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Seat op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 11

Bericht: Seat op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 11

Seat vernieuwt met Arona en Ibiza

03.01.2018

Seat heeft geen grote primeurs aan de wereld te tonen, maar het Belgische publiek zal smullen van de Arona en van de net vernieuwde Ibiza.

Gallerij: Bericht Seat op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 11De Ibiza is nog maar net op de markt en maakt in Brussel zijn salondebuut op Belgische bodem. Meer dan ooit is de Ibiza de dynamische Polo voor elke dag, maar deze keer ook met een verzorgd en technologisch interieur.

SUV

Gallerij: Bericht Seat op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 11Voor wie het nog sportiever mag, is er de Seat Leon Cupra R. Deze tot 799 stuks beperkte oplage trekt het vermogen op van 300 pk naar 310 pk. De Cupra mag dan één van de hoekstenen van het imago van Seat zijn, wanneer het merk nu eindelijk van enig commercieel succes mag spreken dan heeft het dat vooral te danken aan de Ateca-SUV. In Brussel kan je ook de tweede van drie geplande Seat SUV’s zien: de Arona. Die speelt een echelon lager, in de klasse van de Renault Captur en de Nissan Juke.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.