Salon van Brussel 2015
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Salon van Brussel 2015

Bericht: Salon van Brussel 2015

Toch 5 wereldpremières

16.01.2015

Het mag dit jaar dan wel een ‚klein’ Autosalon zijn, toch kan Brussel dit jaar nog vijf wereldpremières voorrijden. Die zijn donderdag onthuld.

Toegegeven, het zijn niet de wereldpremières van Detroit. Toch maken heel wat merken duidelijk dat ze de Belgische markt best belangrijk vinden.

De 5

Bericht Salon van Brussel 2015Audi bijvoorbeeld, dat de facelift van de A1 voor het eerst op het Brusselse Salon laat zien. De link met de fabriek in Vorst is daarbij mooi meegenomen. En dat in extremis ook de nieuwe Audi Q7 in Brussel staat, is ook een mooie geste. Iets verderop in de VW-groep laat Seat de Leon ST Cupra (280 pk) zien. Citroën toont de facelift van de C4, en Fiat de nieuwe Doblo. Hyundai tot slot, brengt de i30 Turbo in wereldpremière naar Brussel.

Daarnaast staan er nog talloze Europese en Belgische premières, maar op de openingsdag viel toch vooral op dat dit Salon voor verkoop moet zorgen. Behalve dan bij Suzuki misschien, waar de cowboy-ambiance de bovenhand heeft.

Bericht Salon van Brussel 2015Het Autosalon loopt van 16 januari tot en met zondag 25 januari, en is dagelijks open van 10 tot 18.30 uur. Tickets voor volwassenen kosten 13 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 7 euro, onder 6 jaar is de toegang gratis. Er zijn nocturnes op vrijdag 16, maandag 19 en vrijdag 23 januari. Dan blijft het Salon open tot 22 uur. De dreamcars expo loopt van 23 tot en met 25 januari. Een combiticket Salon + dreamcars kost 17 euro.

Meer info: www.autosalon.be

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.