Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Salon van Brussel 2015: Volvo – Paleis 6 – Sorry, geen XC90!

Slecht nieuws: de lang verwachte XC90 zal niet op het Salon te zien zijn. Toch is er ook goed nieuws, aangezien geïnteresseerde klanten hem op een andere manier kunnen ontdekken.

Begrijpe wie het begrijpen kan: de Zweedse constructeur wil de nieuwe XC90 niet in Brussel tonen. Althans niet op het salon. Daarom heeft de Belgische importeur een plannetje uitgedokterd om klanten vooralsnog kennis te laten maken met de nieuwe SUV waar iedereen het over heeft.

VIP

De ‘solution à la belge’ bestaat erin om de wagen in de gebouwen van de importeur te etaleren; tijdens het salon en op een steenworp van de Heizelpaleizen. Geïnteresseerden moeten zich gewoon kenbaar maken bij een Volvo-concessie om op de dag van hun salonbezoek per shuttle naar Volvo België gebracht te worden. Na een grondige kennismaking met de wagen worden ze weer naar het salon geshutteld om de rest van de beurs te ontdekken.

Een halve eeuw Volvo Gent

Op de stand vatten de gewoonlijke verdachten post, samen met drie speciale genodigden: een zwarte 740, een gele 855 R en een rode Amazon. Het trio staat er om de 50ste verjaardag van de Volvo-fabriek in Gent fêteren én de arbeiders terloops te eren die er sinds 1964 al 5 miljoen robuuste wagens in mekaar gezet hebben. Bedenk daarbij dat het Zweedse automerk bij de 2 laatste is om wagens in België te assembleren, en je het de perfecte excuus om ook even op de stand van Volvo te passeren.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer