Salon van Brussel 2015
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Volvo – Paleis 6

Bericht: Salon van Brussel 2015: Volvo – Paleis 6

Sorry, geen XC90!

14.01.2015

Slecht nieuws: de lang verwachte XC90 zal niet op het Salon te zien zijn. Toch is er ook goed nieuws, aangezien geïnteresseerde klanten hem op een andere manier kunnen ontdekken.

Begrijpe wie het begrijpen kan: de Zweedse constructeur wil de nieuwe XC90 niet in Brussel tonen. Althans niet op het salon. Daarom heeft de Belgische importeur een plannetje uitgedokterd om klanten vooralsnog kennis te laten maken met de nieuwe SUV waar iedereen het over heeft.

VIP

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Volvo – Paleis 6De ‘solution à la belge’ bestaat erin om de wagen in de gebouwen van de importeur te etaleren; tijdens het salon en op een steenworp van de Heizelpaleizen. Geïnteresseerden moeten zich gewoon kenbaar maken bij een Volvo-concessie om op de dag van hun salonbezoek per shuttle naar Volvo België gebracht te worden. Na een grondige kennismaking met de wagen worden ze weer naar het salon geshutteld om de rest van de beurs te ontdekken.

Een halve eeuw Volvo Gent

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Volvo – Paleis 6Op de stand vatten de gewoonlijke verdachten post, samen met drie speciale genodigden: een zwarte 740, een gele 855 R en een rode Amazon. Het trio staat er om de 50ste verjaardag van de Volvo-fabriek in Gent fêteren én de arbeiders terloops te eren die er sinds 1964 al 5 miljoen robuuste wagens in mekaar gezet hebben. Bedenk daarbij dat het Zweedse automerk bij de 2 laatste is om wagens in België te assembleren, en je het de perfecte excuus om ook even op de stand van Volvo te passeren.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.