Salon van Brussel 2015
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Nissan - Paleis 7

Bericht: Salon van Brussel 2015: Nissan - Paleis 7

Aan alle fronten

31.12.2014

Nissan laat zich niet in een hokje duwen. De Japanse nummer twee investeert verder in elektrificatie, maar luistert tegelijkertijd naar de wensen van de gewone man. En dat betekent crossovers bij de vleet.

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Nissan - Paleis 7Afgelopen jaar kwamen er zomaar even 9 (ver)nieuw(de) Nissan-modellen op de markt. Voornamelijk crossovers, maar ook weer een normale C-segmenter en zelfs 4 Nismo-derivaten. De Nissan Leaf blijft ondertussen de elektrische honneurs waarnemen, terwijl de NV200-bestelwagen nu ook met batterijen te hebben is. De stand van Nissan blinkt dan ook uit in diversiteit qua personen- en bestelwagens.

Pulsar

Bij de vrijetijdsvoertuigen zijn het vooral de SUV’s die in het oog springen. De tweede generatie Qashqai is goed op dreef, de Juke heeft recent een verjongingskuur ondergaan en de X-Trail is in september compleet vernieuwd. Bij de conventionele automodellen zet de Pulsar zijn beste beentje voor, als opvolger van de Almera die een hele tijd geleden van het Europese toneel verdween. Met die hatchback viseert Nissan onbeschaamd de Volkswagen Golf-klasse.

GT-R Nismo

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Nissan - Paleis 7Op de Dreamcar-expo van 23 tot 25 januari is het al Nismo wat de klok slaat. De motorsportdivisie van Nissan heeft immers ook al vier straatmodellen op zijn rekest: de Pulsar Nismo Concept, de Juke Nismo RS, de opgefriste 370 Nismo én de supersportieve GT-R Nismo die zich tussen de supercars in Paleis 11 mag nestelen. Met een 0 tot 100-tijd van 2,5 seconden heeft de PlayStation-legende in ieder geval een heuse troefkaart op zak.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.