Salon van Brussel 2015
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Land Rover – Paleis 6

Bericht: Salon van Brussel 2015: Land Rover – Paleis 6

Do the Disco!

18.01.2015

Land Rover is in Brussel aanwezig met zijn drie families, Defender, Range en Discovery, waarvan de jongste telg, de nieuwe Discovery Sport, mikt op veelzijdigheid.

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Land Rover – Paleis 6 Land Rover koppelt als geen andere constructeur traditie aan innovatie. Met de Evoque werd het typische merk-DNA met een verrassend maar geslaagd sausje overgoten, en nu treedt ook de Discovery–familie enthousiast de 21ste eeuw binnen. Met een tegelijk modern en wat gewaagd design claimt de nieuwe Discovery Sport, die op de Heizel zijn Belgisch debuut maakt, de titel van “meest polyvalente compacte premium SUV ter wereld”. Dit wordt gerechtvaardigd doordat hij zowel op als naast het asfalt voor niets terugdeinst, en tegelijk ook een handige familiewagen is. De Discovery Sport gaat prat op een zeer intelligent gebruik van de beschikbare ruimte met tot 7 zitplaatsen, een start/stop-systeem van de jongste generatie en veiligheid op topniveau met een autonome noodremfunctie en een voetgangersairbag.

Union Jack

Het Salon van Brussel biedt eveneens de gelegenheid om kennis te maken met de Range Rover Evoque ‘Inspired by Britain’ met zijn talrijke Union Jack accenten, of de Defender Autobiography. Daarnaast brengt het Britse merk nog een selectie uit het gamma van de Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque en  Discovery.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.