Salon van Brussel 2015
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Salon van Brussel 2015: Ford – Paleis 6

Bericht: Salon van Brussel 2015: Ford – Paleis 6

Eindelijk de Mondeo!

04.01.2015

Door Fords perikelen met de fabriek in Genk, liep de lancering van de nieuwe Mondeo enkele jaren vertraging op. Nu volgt eindelijk de Belgische première op het Autosalon, waar ook de Mustang en het Vignale luxelabel voor het eerst aan het publiek getoond worden.

Ook Ford heeft heel wat nieuws in petto met vijf Belgische premières: de Mondeo, de S-Max, de luxueuze Vignale-lijn, de Focus en de Mustang.

Bericht Salon van Brussel 2015: Ford – Paleis 6In de spotlights staan natuurlijk de nieuwe Mondeo en S-Max. De berline valt op door zijn sportieve coupélijn, hoogwaardige afwerking, volledige veiligheidsuitrusting en ruim motorenaanbod, dat nu ook een benzinehybride omvat.

Premium-touch

De tweede generatie van S-Max zet weer in op functionaliteit in een leuke verpakking. De monovolume krijgt zelfs een premium touch met de Vignale Concept-versie die in Brussel opduikt. Deze exclusieve Vignale-lijn wordt geïntroduceerd met de nieuwe Mondeo en omvat unieke designaccenten, een exclusieve uitrusting en een persoonlijke dienstverlening bij geselecteerde verdelers.

Pony car

Bericht Salon van Brussel 2015: Ford – Paleis 6Ook de gefacelifte Focus verdient de aandacht, maar wellicht zal de nieuwe Mustang de meeste bewonderende blikken krijgen. De legendarische ‘pony car’ van Ford viert zijn 50ste verjaardag en wordt nu voor het eerst officieel in Europa ingevoerd. Er is keuze uit een Fastback (coupé) of een Convertible (cabriolet) met onder de motorkap een potente 5 liter V8 met 418 pk of de bescheidenere 2,3 liter viercilinder Ecoboost, die 314 pk produceert.

Verder krijgt de Kuga een vernieuwd motorenpalet en viert de Transit zijn 50ste verjaardag met een vernieuwd en ruimer aanbod, dat voortaan uit vier modellen bestaat: Courier, Connect, Custom en 2-Ton.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.