Salon van Brussel 2015
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Citroën - Paleis 4

Bericht: Salon van Brussel 2015: Citroën - Paleis 4

Lancering van merk DS

04.01.2015

Citroën reserveerde voor het Belgische publiek de wereldpremière van de gefacelifte C4 en de lancering van het merk DS.

DS is al even de luxelijn in het aanbod van Citroën en werd zopas als het derde automerk van de PSA-groep gelanceerd. Het Autosalon van Brussel is natuurlijk de gedroomde gelegenheid om dit heuglijke nieuws aan het Belgische publiek te verkondigen. Op de stand in Paleis 4 staat de opgefriste DS3 te pronken in een onuitgegeven smaragdgroene laktint, maar de grote trekpleister wordt zonder twijfel de opvallende DS Divine concept car, die uitpakt met tal van innovatieve designideeën.

Wereldpremière met C4

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Citroën - Paleis 4Naast het nieuwe DS exposeert in Paleis 4 het moedermerk Citroën, dat voor een heuse wereldpremière zorgt met de ‘nieuwe’ C4. Nou, helemaal nieuw is de bekende middenklasser niet, want het gaat om een facelift van dit model, waarvan de tweede generatie in 2010 werd gelanceerd. De zodus ‘nieuwe’ C4 kreeg hertekende lichtblokken en een opgefrist interieur, en maakt gebruik van de nieuwe generatie Euro 6-motoren.

Gezinswagen

Gallerij: Bericht Salon van Brussel 2015: Citroën - Paleis 4Meer aandacht zal wellicht de C4 Cactus opwekken. De frivole variant viel al meermaals in de prijzen – hij werd o.a. verkozen tot VAB Gezinswagen – en krijgt op de Heizel het gezelschap van de ruige concept car C4 Cactus Aventure, die zoals zijn naam laat vermoeden extra avontuurlijk is uitgedost.

Een andere blikvanger op de stand is de C-Elysée WTTC, de bolide waarmee Citroën de wereldtitel bij de toerwagens in 2014 veroverde.

Meer nieuws wordt geleverd met de vernieuwde C1 en Jumper.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.