Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Renault op Salon van Brussel – Paleis 5 – Vernieuwde Mégane cabrio is wereldpremière

We hebben het Brusselse Autosalon al slechter gekend. Naast Opel brengt ook Renault een wereldpremière naar onze hoofdstad. Ook hier gaat het om een facelift, die van de Mégane Coupé-Cabrio. OK, dat is niet de langverwachte nieuwe Twingo, die is voor Genève.

Maar Renault doet tenminste een geste naar het Belgische publiek. Nadat eerder de rest van de Mégane-familie een bescheiden update kreeg, is nu ook de Coupé-Cabrio aan de beurt. Die krijgt een opvallend nieuw gezicht dat hem plots heel wat jonger doet uitschijnen. Niet tevreden, geld terug

Verder probeert Renault te stunten met zijn elektrische auto’s. Vier heeft Renault er intussen in zijn gamma, en voor de Zoé – de elektrische Clio – heeft het merk een opvallende campagne bedacht. Wie na 9 maanden niet tevreden is, mag hem terugbrengen. Je krijgt dan een benzine of diesel in ruil.

Renault laat u ook nog een stukje van de toekomst zien, met de Initiale Paris die een interessant voorsmaakje biedt van wat een nieuwe Espace zou kunnen zijn. De sport komt via de Red Bull F1 onder de aandacht.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer