92ste Autosalon van Brussel
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Renault op Salon van Brussel – Paleis 5

Bericht: Renault op Salon van Brussel – Paleis 5

Vernieuwde Mégane cabrio is wereldpremière

08.01.2014

We hebben het Brusselse Autosalon al slechter gekend. Naast Opel brengt ook Renault een wereldpremière naar onze hoofdstad. Ook hier gaat het om een facelift, die van de Mégane Coupé-Cabrio.

OK, dat is niet de langverwachte nieuwe Twingo, die is voor Genève. Maar Renault doet tenminste een geste naar het Belgische publiek. Nadat eerder de rest van de Mégane-familie een bescheiden update kreeg, is nu ook de Coupé-Cabrio aan de beurt. Die krijgt een opvallend nieuw gezicht dat hem plots heel wat jonger doet uitschijnen.

Niet tevreden, geld terug

Bericht Renault op Salon van Brussel – Paleis 5Verder probeert Renault te stunten met zijn elektrische auto’s. Vier heeft Renault er intussen in zijn gamma, en voor de Zoé – de elektrische Clio – heeft het merk een opvallende campagne bedacht. Wie na 9 maanden niet tevreden is, mag hem terugbrengen. Je krijgt dan een benzine of diesel in ruil.

Renault laat u ook nog een stukje van de toekomst zien, met de Initiale Paris die een interessant voorsmaakje biedt van wat een nieuwe Espace zou kunnen zijn. De sport komt via de Red Bull F1 onder de aandacht.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.