Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Renault op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 5 – Zelf rijden en laten rijden

Renault zet twee thema’s in de kijker op zijn stand: de sportieve Mégane RS voor wie graag zelf rijdt. En de autonome toekomst met de Symbioz. Zonder de nieuwe Alpine te vergeten natuurlijk.

Renault zal natuurlijk ook graag laten zien dat het nu ook met de Grand Scénic in de prijzen is gevallen bij de VAB-verkiezing van Gezinswagen van het Jaar, nadat het vorig jaar ook al won met de Scénic. Maar het is Renault dit jaar toch vooral om het sportieve werk te doen op zijn stand. Eerst en vooral onder de eigen badge, met de Mégane RS. Met 280 pk, vierwielsturing en een mechanisch sperdifferentieel tussen de voorwielen wil die een hartig woordje spreken met andere kleppers als de Honda Civic Type R of de Hyundai i30 N, om nog te zwijgen van de Ford Focus RS.

Symbioz

Daarnaast staat de stand ook in het teken van het blauw van Alpine. De nieuwe A110 belooft één van de publiekslievelingen te worden van deze editie van het Salon. Maar eigenlijk zal je pas echt onder de indruk zijn van de Symbioz, Renaults technologische vitrine. Symbioz is niet alleen een volledig elektrische auto, maar hij rijdt ook helemaal autonoom. Volgens Renault kan hij ook een nieuwe functie krijgen binnen het huishouden, als bijkomende living.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer