Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 5

Bericht: Renault op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 5

Zelf rijden en laten rijden

28.12.2017

Renault zet twee thema’s in de kijker op zijn stand: de sportieve Mégane RS voor wie graag zelf rijdt. En de autonome toekomst met de Symbioz. Zonder de nieuwe Alpine te vergeten natuurlijk.

Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 5Renault zal natuurlijk ook graag laten zien dat het nu ook met de Grand Scénic in de prijzen is gevallen bij de VAB-verkiezing van Gezinswagen van het Jaar, nadat het vorig jaar ook al won met de Scénic. Maar het is Renault dit jaar toch vooral om het sportieve werk te doen op zijn stand. Eerst en vooral onder de eigen badge, met de Mégane RS. Met 280 pk, vierwielsturing en een mechanisch sperdifferentieel tussen de voorwielen wil die een hartig woordje spreken met andere kleppers als de Honda Civic Type R of de Hyundai i30 N, om nog te zwijgen van de Ford Focus RS.

Symbioz

Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 5Daarnaast staat de stand ook in het teken van het blauw van Alpine. De nieuwe A110 belooft één van de publiekslievelingen te worden van deze editie van het Salon. Maar eigenlijk zal je pas echt onder de indruk zijn van de Symbioz, Renaults technologische vitrine. Symbioz is niet alleen een volledig elektrische auto, maar hij rijdt ook helemaal autonoom. Volgens Renault kan hij ook een nieuwe functie krijgen binnen het huishouden, als bijkomende living.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.