Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5

Bericht: Renault op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5

Er hangt elektriciteit in de lucht

12.01.2017

Renault zet de modernisering van zijn gamma verder met de nieuwe Koleos, Scénic en Grand Scénic die uitpakken met de nieuwe stijlcodes van het Franse merk, terwijl de elektrische Zoé evolueert met een groter rijbereik.

Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5De nieuwe Koleos zorgt voor een mooie Belgische première op de Renault-stand met een design dat sterk geïnspireerd is door de trekken van de Talisman en de Mégane. Maar natuurlijk gaat het nog steeds om een grote SUV gebaseerd op zijn neef Nissan X-Trail waarvan hij ook de All Mode 4x4i-vierwielaandrijving overneemt. Er zijn drie rijprogramma’s: voorwielaandrijving, automatisch verdeling van het koppel tussen de voor- en achteras en vierwielaandrijving. Er zijn twee dieselmotoren met 130 en 175 pk  beschikbaar, in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een CVT.

Scénic & Grand Scénic

Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5De nieuwe Scénic en Grand Scénic werden eind 2016 gelanceerd en dichten de kloof met de Espace met crossover-allures. Resultaat: een langere wielbasis en een breder spoor. Deze monovolumes hebben een ruim motorenaanbod van 95 tot 160 pk, met ook een gerobotiseerde versnellingsbak. De Scenic positioneert zich nu duidelijk hoger met tal van nieuwe rijhulpsystemen en de integratie van het R-Link2-multimediasysteem.

Als u meer van een break dan van een monovolume houdt, is de nieuwe Mégane GrandTour met zijn fraaie lijn en zijn 50 liter grote koffer misschien meer uw ding. Ook dit model staat op de Renault-stand te blinken.

Twingo GT

Gallerij: Bericht Renault op het Autosalon van Brussel 2017 – Paleis 5Ook bij de compacte modellen biedt Renault een ruime keuze met de opgefriste Clio, de sprankelende Twingo GT met zijn 110 pk sterke motor en de 41 kWh-versie van de Zoe met een toegenomen rijbereik van 400 km.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.