Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Renault op Autosalon 2012 – Scénic als wereldpremière

Renault toont in wereldpremière de bijgewerkte Scénic en Grand Scénic. Voor velen wordt het ook de eerste kennismaking met de vernieuwde Twingo.

De Twingo is ingrijpend onder handen genomen. Zo kreeg hij een geheel nieuw gezicht aangemeten dat de Twingo opnieuw de sympathie van het publiek moet bezorgen dat de eerste generatie zo kenmerkte.

De facelift van de Scénic is minder ingrijpend. De details leest u hier. Leuk is dat het Belgische autosalon de primeur krijgt om de vernieuwde monovolume voor het eerst aan het grote publiek te tonen.

Belangrijker voor Renault zelf wordt ongetwijfeld de echte aftrap van het elektrische gamma in België. Zo krijgen we de Fluence Z.E. (Zero Emission) en Kangoo Z.E., die nu al kunnen worden besteld. We krijgen ook nog eens de Zoé Preview te zien – zeg maar de elektrische Clio – die we eind 2012 in de showroom mogen verwachten. En wie dat wil, kan zelf de vreemde Twizzy proefrijden op de testpiste aan het Salon. Hij wordt in de lente gecommercialiseerd.

Het showelement komt van de concept cars R-Space en Frendzy. (LZ)

Klik hier voor alle nieuws over het merk Renault

Klik hier en zoek uw occasie Renault tussen de duizenden tweedehands auto’s.

Klik hier voor een overzicht van Renault, en een selectie van tweedehandse Renault’s.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer