Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Renault Mégane R.S. – Snelle Mégane laat zich even zien

Op de officiële onthulling in Frankfurt in september is het nog even wachten, maar in het kader van de F1 GP van Monaco liet de nieuwe Renault Mégane R.S. al even zijn neus zien.

Een gezondheidswandelingetje, meer dan dat was het niet voor F1-piloot Nico Hulkenberg. Hij mocht de nieuwe Renault Mégane R.S. even uitlaten voor een ommetje langs de haven van Monaco, alvorens in zijn Renault F1-bolide over het stratencircuit te stormen.

1.8

Verdere details zijn schaars, Renault deelt alleen mee dat het de keuze biedt tussen een manuele versnellingsbak en een dubbelekoppelingsbak (EDC). Maar om toch enigszins het hoofd te kunnen bieden aan de vierwielaangedreven Ford Focus RS en zijn 350 pk, zal Renault toch in de buurt van 300 pk moeten kunnen eindigen. De vraag is of dit lukt met de 1.8 turbo uit de Alpine A110, die zoals wordt gefluisterd 300 pk in de strijd zou werpen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer