Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Renault Mégane R.S.

Bericht: Renault Mégane R.S.

Snelle Mégane laat zich even zien

30.05.2017

Op de officiële onthulling in Frankfurt in september is het nog even wachten, maar in het kader van de F1 GP van Monaco liet de nieuwe Renault Mégane R.S. al even zijn neus zien.

Een gezondheidswandelingetje, meer dan dat was het niet voor F1-piloot Nico Hulkenberg. Hij mocht de nieuwe Renault Mégane R.S. even uitlaten voor een ommetje langs de haven van Monaco, alvorens in zijn Renault F1-bolide over het stratencircuit te stormen.

1.8-motor?

Gallerij: Bericht Renault Mégane R.S.Verdere details zijn schaars, Renault deelt alleen mee dat het de keuze biedt tussen een manuele versnellingsbak en een dubbelekoppelingsbak (EDC). Maar om toch enigszins het hoofd te kunnen bieden aan de vierwielaangedreven Ford Focus RS en zijn 350 pk, zal Renault toch in de buurt van 300 pk moeten kunnen eindigen. De vraag is of dit lukt met de 1.8 turbo uit de Alpine A110, die zoals wordt gefluisterd 300 pk in de strijd zou werpen.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.