Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Renault Espace – Eindelijk, een nieuwe Espace

Eindelijk stuurt Renault de Espace op pensioen. Bovendien is de nieuwe Espace een crossover. Nog steeds met vijf en zeven zitplaatsen, maar veel minder log voor het netvlies dan de huidige monovolume.

Renault heeft met de Espace het monovolumesegment niet uitgevonden, maar heeft het wel succesvol gemaakt. Er was een tijd dat een monovolume een Espace was. Maar de grote monovolumes kregen het moeilijker en moeilijker, en Renault had moeite om zich aan te passen.

Het leek er zelfs een tijd op, dat er geen Espace meer zou komen. Maar vorig jaar liet het merk met een concept car zien dat het toch nog een toekomst zag voor de Espace. Het goede nieuws is dat die concept in grote lijnen de nieuwe Espace is geworden. Technische details hebben we nog niet, maar we weten wel al dat hij in 5- en 7-zitsconfiguratie komt. Volgende week donderdag krijgen we hem op het Salon van Parijs te zien. We brengen u dan meer nieuws.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer