Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Renault Espace

Bericht: Renault Espace

Eindelijk, een nieuwe Espace

25.09.2014

Eindelijk stuurt Renault de Espace op pensioen. Bovendien is de nieuwe Espace een crossover. Nog steeds met vijf en zeven zitplaatsen, maar veel minder log voor het netvlies dan de huidige monovolume.

Renault heeft met de Espace het monovolumesegment niet uitgevonden, maar heeft het wel succesvol gemaakt. Er was een tijd dat een monovolume een Espace was. Maar de grote monovolumes kregen het moeilijker en moeilijker, en Renault had moeite om zich aan te passen.

Gallerij: Bericht Renault EspaceHet leek er zelfs een tijd op, dat er geen Espace meer zou komen. Maar vorig jaar liet het merk met een concept car zien dat het toch nog een toekomst zag voor de Espace. Het goede nieuws is dat die concept in grote lijnen de nieuwe Espace is geworden. Technische details hebben we nog niet, maar we weten wel al dat hij in 5- en 7-zitsconfiguratie komt. Volgende week donderdag krijgen we hem op het Salon van Parijs te zien. We brengen u dan meer nieuws.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.