Salon van Genève 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Range Rover Velar

Bericht: Range Rover Velar

Verrassing

23.02.2017

Hoe dichter we bij het Salon van Genève komen, hoe meer de merken hun kaarten op tafel leggen. Range Rover zorgt daarbij voor een eerste verrassing, met een heel nieuw model. Dit is het eerste beeld van de Velar.

Laten we eerlijk zijn, het is pas nadat we het communiqué hebben ontvangen, dat we Google hebben opengeklikt en de eerste spyshots van deze auto ontdekten. Wij vinden deze Velar een heel aangename verrassing.

Gat vullen

Gallerij: Bericht Range Rover VelarDe Britse constructeur lanceert dus een nieuw model, om nog een niche te vullen tussen de Range Rover Evoque en de Range Rover Sport. Zijn lengte zal tussen de 4,37 meter van die eerste en de 4,85 meter van die tweede liggen. Met respectieve basisprijzen van 35.000 euro en 67.000 euro, gokken we op een prijs van iets meer dan 50.000 euro voor de Velar.

Meer dan dit weten we eigenlijk nog niet op dit moment. Land Rover meldt een design dat “eenvoud uitstraalt, een avant-garde auto die glamour geeft aan ons gamma en waarmee alles verandert.” Wait and see, zeker?

Gallerij: Bericht Range Rover VelarVoor de geschiedenisliefhebbers onder ons: de naam Velar brengt ons terug naar 1969. Het is de naam die 26 pre-productiemodellen hadden gekregen. Ze waren in het geheim ontwikkeld en leidden tot wat uiteindelijk de Range Rover zou worden. Velar komt volgens de overlevering van het Latijnse ‘velare’, wat ‘bedekken’ wil zeggen.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.