Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Range Rover Velar

Bericht: Range Rover Velar

Al wat je moet weten

02.03.2017

Enkele dagen na een eerste plaagbeeld bezorgt Land Rover meer info en meer beelden over de nieuwste in de Range Rover-familie: de Velar. ‘Met hem verandert alles’, zeggen ze zelf bij Land Rover. Dat lijkt niet gelogen.

Gallerij: Bericht Range Rover VelarNu krijgen we dus de Range Rover Velar in zijn geheel te zien. Nu kunnen we eindelijk zijn pure design uit alle hoeken bewonderen, gluren naar zijn atletisch postuur, zijn fijne profiel en nieuwe details zoals de verzonken deurgrepen die naar voor komen wanneer de bestuurder nadert (precies zoals bij Tesla), of de koper-look in de afwerking, waar chroom anders de norm is. Absolute klasse.

Touch Pro Duo

Gallerij: Bericht Range Rover VelarIn het interieur zien we een nieuw infotainmentsysteem opduiken, Touch Pro Duo. Dat bestaat uit twee 10” HD-aanraakschermen, die boven elkaar geplaatst zijn. Zonder contact blijft de middenconsole zo in het duister gehuld, hetzelfde geldt voor het digitale dashboard. Pas wanneer je start, komt de auto tot leven. Het visuele effect is hoe dan ook indrukwekkend, en je lijkt in een concept-car plaats te nemen. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, kan u hier alle functies van het systeem bekijken.

Nieuwe motor

Gallerij: Bericht Range Rover VelarDe Velar brengt nieuwe typebenamingen voor de motoren: P voor Petrol (benzine), D voor Diesel, gevolgd door een cijfer dat het vermogen weergeeft. Zo zijn we in de catalogus de D180 en D240 (2.0 4-cil) en de D300 (3.0 V6), naast de P250 (2.0 turbo 4-cil), de P380 (3.0 Supercharged) en later krijgt de Velar nog de primeur van een volledig nieuwe motor: de P300, een biturbo-versie van de 2.0 benzine.

Gallerij: Bericht Range Rover VelarDe Velar zal in klassieke uitvoering ter beschikking zijn, en als R-Dynamic. In die laatste is het Terrain Response 2-systeem meer afgesteld op prestaties en sensaties. Maar hoe dan ook blijft hij een lid van de Land Rover-familie en moet hij ook terreincapaciteiten hebben.

In de zomer is hij beschikbaar, met een basisprijs van 57.300 euro.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.