Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Range Rover SV Coupé

Bericht: Range Rover SV Coupé

Maar natuurlijk

08.03.2018

Met de Range Rover SV Coupé maakt Land Rover een sierlijke buiging naar zijn oorspronkelijke Range Rover, voorgesteld als driedeurs. Meer dan 999 exemplaren moet je niet verwachten.

Gallerij: Bericht Range Rover SV CoupéLand Rover is 75 jaar oud en viert dat met een ode aan het verleden. Aan het verleden van de Range Rover deze keer, want de oorspronkelijke Range die ook al bijna 50 jaar oud is, was ook een driedeurs.

Handgemaakt

Gallerij: Bericht Range Rover SV CoupéNa de Range Rover Velar lijkt deze coupéversie van de Range Rover niet meer dan de logica zelve. Zeker wanneer je er naast staat, is hij de luxueuze perfectie verpersoonlijkt. Maar dit is dan ook geen gewone Range die van de ketting rolt. Hij wordt met de hand gemaakt bij SVO, het ‘special operations’ departement van Jaguar Land Rover. De productie blijft beperkt tot 999 exemplaren. Met de supercharged V8 heeft hij 565 pk en 700 Nm in de strijd te werpen. 271.000 euro is de basisprijs in het Verenigd Koninkrijk, geïnteresseerden kunnen zich melden op www.landrover.com.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.