88ste Autosalon van Brussel
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Range Rover Evoque

Bericht: Range Rover Evoque

Ook met 5 deuren

18.11.2010

De prachtige Range Rover Evoque krijgt ook een handiger familieversie, met 5 deuren. In de zomer van 2011 mogen we ons aan de eerste leveringen verwachten.

De vijfdeurs Evoque neemt quasi integraal de stijl van de tweedeurs Evoque over. Ook de mechaniek is dezelfde, wat dus in het populairste geval betekent: 2.2 turbodiesel met 150 pk. In het voorwielaangedreven model wordt de gemiddelde CO2-uitstoot teruggedrongen tot gemiddeld minder dan 135 gr/km. Vierwielaandrijving behoort natuurlijk nog steeds tot de mogelijkheden.

Range Rover EvoqueDe Evoque wil zowel op asfalt kunnen wedijveren met een BMW X1, maar ook op het terrein zijn mannetje kunnen staan. Daarvoor kan hij over aanpasbare instellingen van het onderstel beschikken en het Terrain Response systeem voor offroadgebruik.

35.000 euro

Land Rover wil de Range Rover Evoque in 160 landen op de markt brengen. Voorlopig geeft het merk een prijs op van 35.000 euro, waarmee hij ronduit ‘premium’ gaat. De X1 van BMW is nog iets duurder.

Range Rover Evoque

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.