Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Range Rover Evoque cabrio

Bericht: Range Rover Evoque cabrio

De auto waarvan je niet wist dat je hem nodig had

10.11.2015

Bovenstaande foto zegt het helemaal. Met je voeten in het water en met de wind door je haar. We wisten helemaal niet dat we nood hadden aan een 4x4 cabrio. Een beetje lachwekkend, maar ergens zijn we toch ook benieuwd.

Het lijkt op de 1 aprilgrap die per ongeluk een productiestempel heeft gekregen. De Range Rover Evoque goes cabrio. Vanaf de lente van 2016 kan je hem effectief in de showroom zien.

Gallerij: Bericht Range Rover Evoque cabrioRange Rover heeft het over een première, daarin willen we wel een eind meegaan. Wie dacht dat hij ooit een 4x4 cabrio nodig had? De hoge pose in combinatie met een stoffen dak, of geen dak, roept bij ons geen bekende associaties op. Gisele Bündchen in badpak met bottines? Elk zijn fetish zeker?

Appeal

Maar we gaan hoe dan ook in de rij staan om een ritje te bedelen. Zou u een date met Gisele afslaan? Want de Range Rover Evoque cabrio heeft zeker appeal. Je kan met vier mee, het vouwdak gaat rijdend in 18 seconden naar beneden. In 21 seconden zit je opnieuw droog voor de regen. Twee veiligheidsbeugels die omhoog schieten bij een koprol, spelen de rol van onzichtbare bewaarengelen.

251 liter koffer

Gallerij: Bericht Range Rover Evoque cabrioHet interieur geeft een nieuwe generatie van Land Rover’s infotainmentsysteem terug. Het beschikt over een groot aanraakscherm van 10,2 duim en zuigt alle aandacht in het interieur naar zich. Achteraan blijft nog 251 liter koffer over.

Hij komt met de klassieke 2.0 turbobenzine- en turbodieselmotoren, maar alleen in de duurdere afwerkingsniveaus. Vierwielaandrijving is aanwezig. De basisprijs is 52.500 euro.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.