Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Range Rover Evoque cabrio – De auto waarvan je niet wist dat je hem nodig had

Bovenstaande foto zegt het helemaal. Met je voeten in het water en met de wind door je haar. We wisten helemaal niet dat we nood hadden aan een 4x4 cabrio. Een beetje lachwekkend, maar ergens zijn we toch ook benieuwd.

Het lijkt op de 1 aprilgrap die per ongeluk een productiestempel heeft gekregen. De Range Rover Evoque goes cabrio. Vanaf de lente van 2016 kan je hem effectief in de showroom zien.

Range Rover heeft het over een première, daarin willen we wel een eind meegaan. Wie dacht dat hij ooit een 4x4 cabrio nodig had? De hoge pose in combinatie met een stoffen dak, of geen dak, roept bij ons geen bekende associaties op. Gisele Bündchen in badpak met bottines? Elk zijn fetish zeker?

Appeal

Maar we gaan hoe dan ook in de rij staan om een ritje te bedelen. Zou u een date met Gisele afslaan? Want de Range Rover Evoque cabrio heeft zeker appeal. Je kan met vier mee, het vouwdak gaat rijdend in 18 seconden naar beneden. In 21 seconden zit je opnieuw droog voor de regen. Twee veiligheidsbeugels die omhoog schieten bij een koprol, spelen de rol van onzichtbare bewaarengelen.

251 liter koffer

Het interieur geeft een nieuwe generatie van Land Rover’s infotainmentsysteem terug. Het beschikt over een groot aanraakscherm van 10,2 duim en zuigt alle aandacht in het interieur naar zich. Achteraan blijft nog 251 liter koffer over.

Hij komt met de klassieke 2.0 turbobenzine

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer