Genève 2012
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Range Rover Evoque cabrio Concept

Bericht: Range Rover Evoque cabrio Concept

Een gek idee

27.02.2012

Na de Defender concept, ook te zien op het Autosalon van Brussel, gaat Land Rover nog een stap verder. In Genève probeert het 4x4 merk te weten te komen of er interesse bestaat in een cabrioversie van de Evoque.

De Evoque scoort momenteel bijzonder goed in de groeilanden, waarbij Rusland. Maar de directie van het merk probeert de markt verder af te tasten, en heeft nu dit nieuwe idee om te onderzoeken of er tot nog toe onontgonnen publiek is voor de Evoque.

Gallerij: Bericht Range Rover Evoque cabrio ConceptDie kunnen we sowieso al hip noemen, maar dit is toch nog iets anders. En dit, dat is een concept van een 4x4 cabrio. Niet de eerste, want vergeet niet dat de Willy’s Jeep ook geen dak had. Maar tegenwoordig vind je er, op de Jeep Wrangler na, nauwelijks nog één.

De Range Rover Evoque coupé dient als basis voor de concept, die in Genève debuteert. Hij beschikt over een stoffen vouwdak, en een veiligheidssysteem dat de inzittenden beschermt bij een koprol. Door de keuze voor een vouwdak blijft nog een beetje kofferruimte over.

Land Rover belooft dat het menens is met de Evoque cabrio, moest blijken dat het publiek laaiend reageert op het voorstel. Eerste afspraak, volgende week in Genève.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.