Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11 – Topprestaties met een groen tintje

De Panamera 4 E-Hybrid levert een Belgische primeur op de Porsche-stand, waar ook de andere recente nieuwigheden van het merk staan te pronken.

Het Porsche-gamma kende het voorbije jaar enkele belangrijke vernieuwingen die het aanbod rijker en completer maakten. Zo behoren de Boxster en Cayman voortaan tot dezelfde 718-familie met viercilinder-turbomotoren (!) en werd ook de tweede generatie van de Panamera gelanceerd. Die prestigieuze berline werd op alle vlak sportiever en dynamischer, met ook een aangepaste verschijning die nauwer aansluit bij de oer-Porsche, de 911.

Nieuwe Panamera hybrid

Voor het Brusselse autosalon reserveerde invoerder D’Ieteren nog een mooie primeur: de Panamera 4 E-Hybrid. Deze vierwielaangedreven plug-in hybride versie van de vierdeurs-Porsche met een systeemvermogen van 462 pk, zet knalprestaties neer en rijdt toch zuiniger dan de meeste stadswagens.

Verder ontdek je op de Porsche-stand de update van de iconische 911 met eveneens (zuinigere) turbomotoren voor de Carrera en Carrera S, en enkele bijzondere, exclusieve versies: de Macan Turbo Performance Package en de Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition.

De Macan en Cayenne kunnen bovendien op de offroadpiste in Paleis 12 in vrij extreme omstandigheden getest worden. En tenslotte neemt de Porsche 911 Turbo Cabriolet de honneurs van het merk waar bij de Dream Cars (Paleis 1 van 20 tot 22 januari).

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

opel frontera 479

Nieuw: Opel Frontera is terug als compacte stoere SUV (2024)

Autonieuws
P90545211 highRes rimac-technology-cam

BMW’s nieuwste batterijenpartner is… Rimac!

Autonieuws
BRZ-Cup-CAR-BASIC 01

Subaru BRZ Cup Car kost amper 22.500 euro… in Japan

Autonieuws
Ontdek meer