Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11

Bericht: Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11

Topprestaties met een groen tintje

11.01.2017

De Panamera 4 E-Hybrid levert een Belgische primeur op de Porsche-stand, waar ook de andere recente nieuwigheden van het merk staan te pronken.

Gallerij: Bericht Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11Het Porsche-gamma kende het voorbije jaar enkele belangrijke vernieuwingen die het aanbod rijker en completer maakten. Zo behoren de Boxster en Cayman voortaan tot dezelfde 718-familie met viercilinder-turbomotoren (!) en werd ook de tweede generatie van de Panamera gelanceerd. Die prestigieuze berline werd op alle vlak sportiever en dynamischer, met ook een aangepaste verschijning die nauwer aansluit bij de oer-Porsche, de 911.

Nieuwe Panamera hybrid

Gallerij: Bericht Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11Voor het Brusselse autosalon reserveerde invoerder D’Ieteren nog een mooie primeur: de Panamera 4 E-Hybrid. Deze vierwielaangedreven plug-in hybride versie van de vierdeurs-Porsche met een systeemvermogen van 462 pk, zet knalprestaties neer en rijdt toch zuiniger dan de meeste stadswagens.

Gallerij: Bericht Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11Verder ontdek je op de Porsche-stand de update van de iconische 911 met eveneens (zuinigere) turbomotoren voor de Carrera en Carrera S, en enkele bijzondere, exclusieve versies: de Macan Turbo Performance Package en de Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition.

Gallerij: Bericht Porsche op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 11De Macan en Cayenne kunnen bovendien op de offroadpiste in Paleis 12 in vrij extreme omstandigheden getest worden. En tenslotte neemt de Porsche 911 Turbo Cabriolet de honneurs van het merk waar bij de Dream Cars (Paleis 1 van 20 tot 22 januari).

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.