Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Porsche Macan GTS

Bericht: Porsche Macan GTS

Tussenoplossing

31.10.2015

Nu het gamma aan Macans zijn klanten bereikt heeft, kan Porsche beginnen aan het binnenhalen van de specialisten. Daarvoor ligt een bekende sticker klaar, die het in de Cayenne al goed deed: GTS.

Gallerij: Bericht Porsche Macan GTSDe Porsche Macan GTS kruipt in het gamma tussen de Macan S en de Macan Turbo in. Hij gebruikt daarvoor de 3.0 zescilinder turbobenzine die je ook in de Macan S vindt. Maar met 360 pk (en 500 Nm) beschikt hij over 20 pk meer. Daarnaast is het onderstel flink gewijzigd, en mag hij door zijn sportuitlaat meer lawaai maken.

Het is altijd grappig wanneer een fabrikant duidelijk maakt dat hij zijn SUV sportiever maakt door hem wat lager tegen de grond te plakken, 1,5 cm in deze. Maar aangezien we het hier over Porsche hebben, kan je er donder op zeggen dat deze Macan GTS een flink scheurijzer wordt waar bijvoorbeeld de nieuwe BMW M2 of de Audi RS3 het niet zo makkelijk tegen hebben.

RS Spyder

Gallerij: Bericht Porsche Macan GTSGoed, we hebben ons nu genoeg blind gestaard op de machtige 20-duims velgen die herinneringen ophalen aan de machtige Porsche RS Spyder racemachine. Hier de cruciale cijfers: de Porsche Macan GTS haalt 100 in 5,2 seconden. Wie bijbetaalt voor het Sport Chrono pack, kan dat zelfs in 5 seconden rond. 256 km/u is zijn topsnelheid. Porsche geeft 8,8 l/100 km op, en 207 gr/km CO2. Een zeventraps dubbelekoppelingsbak is standaard. Je kan de Porsche Macan GTS nu bestellen aan 76.109 euro.

Ander Macan nieuws: Porsche roept wereldwijd alle Macans S en Turbo terug om naar een lek te speuren in de lagedruk benzineleiding in het motorcompartiment. Die leiding wordt vervangen bij de dealer, een uur werk dat kostenloos wordt uitgevoerd.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.