Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Porsche 911 RSR Lego – De enige auto van het Salon die u zelf kan bouwen

De meest opvallende auto van het Autosalon is maar de helft auto. De rest van deze Porsche 911 RSR bestaat uit Legoblokjes.

Heeft u hem ook gezien, in het Droomwagenpaleis (Paleis 1)? Op de Porschestand staat deze prachtige 911 RSR uitgestald, die Porsche vorig jaar nog in Le Mans liet zien.

Hij is gebouwd om de samenwerking met Lego in de verf te zetten. Porsche was er met een halve RSR van af, maar de Legospecialisten hadden meer dan 380.000 blokjes nodig voor hun deel van de kopie. Zelfs de sponsorlogo’s zijn in Lego aangebracht. De lichten werken echt, aan beide kanten. Crashes zijn aan de ene kant sneller te herstellen dan aan de andere kant, als je alle blokjes terugvindt tenminste.

Zin gekregen om zelf een volledige Porsche in Lego te maken, maar dan op kleinere schaal? Laat u inspireren op thelegocarblog.com

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer