Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Peugeot op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4

Bericht: Peugeot op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4

De autonome Peugeot

08.01.2018

Naast de populaire 3008 en 5008 vestigt Peugeot de aandacht op de Instinct concept car. Die is de voorbode van Peugeots eerste autonome auto.

Gallerij: Bericht Peugeot op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4Op de Instinct plakt nog geen timing. Hij geeft de intenties weer hoe Peugeot de toekomst van de autonome auto ziet. Die is om te beginnen nog niet helemaal elektrisch, wel plug-in hybride. Onder de ranke lijn van de Instinct concept gaat 300 pk schuil. Daarmee kan je nog helemaal zelf rijden, of je kan het rijden aan de auto overlaten. Wanneer hij autonoom rijdt, krijgt de achtergrond van het leeuwenlogo in het radiatorrooster een witte kleur. Via een Samsung-platform is hij verbonden met toestellen thuis, waardoor je alles vanop afstand kan regelen.

Elektrisch rijden

Gallerij: Bericht Peugeot op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 4Daarnaast heeft Peugeot nog een wereldpremière voorbehouden voor het Salon van Brussel: de elektrische Peugeot Partner Tepee. Die beschikt over een officieel gemiddeld rijbereik van 170 kilometer, waarmee een gezin van vijf op uitstap kan. Al zal de zoektocht naar laadpunten primordiaal zijn bij de daguitstap.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.