Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Oldtimer Grand Prix Nürburgring

Bericht: Oldtimer Grand Prix Nürburgring

Er zit nog leven in de oudjes

18.08.2017

Tussen alle evenementen als de Goodwood Revival, de Monaco Grand Prix Historique of Le Mans Classis is de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring nog steeds een referentie. Vorige week vond de 45ste editie plaats, helaas grotendeels in de regen.

Gallerij: Bericht Oldtimer Grand Prix NürburgringLange tijd was de Oldtimer Grand Prix het monument onder de historische racetreffens. De AvD – de Duitse autoclub – was één van de eersten om op grote schaal een oldtimerevent te organiseren dat racewagens bijeen bracht waarin niemand nog interesse had. De Oldtimer GP is intussen uitgegroeid tot n evenement dat 60.000 bezoekers bijeenbrengt en grote namen en grote auto’s bijeenbrengt.

Laat maar schuiven

Gallerij: Bericht Oldtimer Grand Prix NürburgringDit jaar waren een vijfhonderdtal racewagens in actie te zien in categorieën die een overzicht brachten van 70 jaar racegeschiedenis. Naast de klassieke F1’s, prototypes en toerwagens had de OGP dit jaar ook aandacht voor modernere toerwagens, waarbij ook de nieuwere DTM- en STW-modellen.

Gallerij: Bericht Oldtimer Grand Prix NürburgringHelden als Olaf Manthey lieten zich niet afschrikken door de regen. Zijn BMW 635 CSi mocht flink schuiven op het F1-circuit. Ook de DRM-revival met de dikke Capri’s maakte indruk. Wie de Duitse en internationale racegeschiedenis nog eens in actie wil zien, noteert best al de OGP van 2018 in zijn agenda. Meer van dit lekkers in onze beeldengalerie.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.