Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Nissan op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3

Bericht: Nissan op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3

Elektrische premières

03.01.2018

De Nissan Leaf is aan zijn tweede editie toe. In Brussel is die voor het eerst op een Europees salon te zien.

Gallerij: Bericht Nissan op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3De nieuwe Leaf kiest voor een meer uitgesproken stijl, maar blijft een volledig elektrisch aangedreven gezinsauto. Dankzij een batterij van 40 kWh trekt hij zijn theoretisch rijbereik op tot 378 kilometer. Met 150 pk heeft hij ook meer vermogen, maar met een prijs van 36.990 euro is hij zeker niet voor iedereen weggelegd. Al is hij binnen deze klasse zeker niet de duurste.

Wie meer plaats nodig heeft voor het gezin, kan opteren voor de tweede Europese première: de Evalia monovolume die de batterij van de Leaf overneemt.

Bijna autonoom

Gallerij: Bericht Nissan op het Autosalon van Brussel 2018 – Paleis 3In de Quashqai introduceert Nissan semi-autoom rijden. De ProPilot kan zelfstandig sturen, versnellen en remmen dankzij de radargestuurde cruise-control, de rijvaksensoren en de file-assistent. De X-Trail is nog maar net vernieuwd en ook de Micra geurt nog okselfris.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.