Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mitsubishi op het Salon van Brussel 2017 – Paleis 9 – ASX in de kijker

In afwachting van betere tijden nu de alliantie Renault-Nissan de macht in handen heeft, gaf Mitsubishi de populaire modellen uit zijn gamma - ASX en Outlander - een opfrisbeurt.

De facelift van de ASX wordt een Belgische première op de Heizel. Hij krijgt de nieuwe visuele identiteit van Mitsubishi met de Dynamic Shield’ voorbumper die met de Outlander werd geïntroduceerd. Sinds zijn lancering in 2010 werden meer dan één miljoen exemplaren van de ASX verkocht, die daarmee een belangrijk model voor het merk is geworden. Naast deze nieuwe snuit, krijgt de ASX 2017 ook een spoilerantenne, een comfortabelere achterbank en een nieuwe interieurbekleding.

De compacte SUV pakt eveneens uit met een nieuw MGN navigatie- en multimediasysteem dat compatibel is Apple CarPlay of Android Auto smartphones. Op mechanisch vlak valt de komst van de nieuwe 1.6 turbodiesel van 115 pk gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak te melden.

Outlander en speciale reeksen

Het modeljaar 2017 van de Outlander krijgt eveneens een doorlopende middenconsole met een elektrische parkeerrem en een 360°-monitor, benedenverlichting in het interieur, led-mistverlichting, een verwarmd stuur en tal van veiligheidssystemen zoals een dodehoekverklikker, een ultrasoon anti-aanrijdingssysteem en voetgangerdetectie. Verder beschikt de hybride PHEV versie voortaan over een ‘EV priority’-schakelaar om de 100% elektrische modus te activeren en een stroomstekker voor een elektrische uitrusting tot 1.500W gedurende 4 uur. Een snufje dat kampeerders en picknickers zeker zullen appreciëren !

Mitsubishi stelt op het salon ook de zeer goed uitgeruste ‘Unlimited Editions’  van de Lancer, ASX, Outlander en Pajero voor.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer