Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Mitsubishi L200

Bericht: Mitsubishi L200

Buitenaardse pick-up

13.11.2018

Ook geneigd om te zeggen dat alle pick-ups kopieën van elkaar zijn? Dat leek Mitsubishi ook te vinden, en daarom krijgt de nieuwe L200 een bijzonder uiterlijk. Heel bijzonder.

Gallerij: Bericht Mitsubishi L200Onlangs liet Elon Musk vallen dat een pick-up van Tesla eruit zou moeten zien als een creatie uit Blade Runner. Bij Mitsubishi lijkt Star Wars veeleer inspiratie hebben gebracht. Al moeten we er meteen bij zeggen dat deze ‘nieuwe’ L200 vooral een update van de huidige vijfde generatie is, die in 2015 debuteerde. Maar dit is dus wel een echte facelift, die naam waardig. De voorkant en de achterkant zien er helemaal anders uit en geven de pick-up een schijn van de Eclipse Cross.

Veiliger en competenter

Gallerij: Bericht Mitsubishi L200De wijzigingen aan het interieur zijn veel discreter. Zo extrovert het buitendesign wordt, zo klassiek is hij aan de binnenkant vormgegeven. De L200 krijgt er wel enkele rijhulpen bij, waaronder een botsingwaarschuwing met detectie van zwakke weggebruikers, dodehoeksensoren, detectie van achteropkomend verkeer en 360-graden camerazicht rondom.

Gallerij: Bericht Mitsubishi L200Mitsubishi stelt twee verschillende 4x4-systemen voor, het ene manueel bediend, het andere automatisch geregeld. Beide krijgen er een nieuwe offroad-modus bij. Daarbij kan je terreinkeuze maken: gravel, mud/snow, sand en rock indien de transmissie over 4 LLc met differentieelvergrendeling beschikt.

Gallerij: Bericht Mitsubishi L200De motor blijft onveranderd. Maar de optionele automatische versnellingsbak gaat van vijf naar zes trappen. Nieuwe schokbrekers achteraan moeten het rijcomfort van de Mitsubishi L200 verbeteren.

De nieuwe L200 wordt in november gelanceerd in Thailand, waarna hij over 150 markten zal worden uitgerold. De prijzen zijn nog niet bekend.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.