Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Mitsubishi concepts Tokio

Bericht: Mitsubishi concepts Tokio

Zo ziet Mitsubishi’s toekomst er uit

02.11.2013

Mitsubishi rolt op het komende autosalon van Tokio de rode loper uit voor drie concept cars. Die tonen welke richting het merk uit wil in de toekomst.

De afmetingen van de Concept GC-PHEV (midden op de foto) staan niet vermeld, dus het is onduidelijk of Mitsubishi hem ziet als de vervanger van de Pajero, dan wel van de Outlander. Wel heeft het merk het over een volwaardige SUV, met plug-in hybride aandrijving. Vooraan steekt een 3.0 V6 met turbo, achteraan komt de elektrische aandrijving meespelen. Een achttraps automaat brengt beide vermogens samen.

De Mitsubishi Concept XR-PHEV (rechts op de foto) is dan weer een compacte SUV, met interessante hybride aandrijving. Een 1.1 turbobenzine krijgt er versterking van een elektrische motor met batterij met hoog vermogen, volgens Mitsubishi.

De Concept AR is dan weer een mix tussen SUV en monovolume, in het segment van de Renault Scénic en VW Touran. Ook hij neemt de 1.1 motor over, gesteund door een ‘mild’ hybride systeem.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.