Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mitsubishi concepts Tokio – Zo ziet Mitsubishi’s toekomst er uit

Mitsubishi rolt op het komende autosalon van Tokio de rode loper uit voor drie concept cars. Die tonen welke richting het merk uit wil in de toekomst

De afmetingen van de Concept GC-PHEV (midden op de foto) staan niet vermeld, dus het is onduidelijk of Mitsubishi hem ziet als de vervanger van de Pajero, dan wel van de Outlander. Wel heeft het merk het over een volwaardige SUV, met plug-in hybride aandrijving. Vooraan steekt een 3.0 V6 met turbo, achteraan komt de elektrische aandrijving meespelen. Een achttraps automaat brengt beide vermogens samen.

De Mitsubishi Concept XR-PHEV (rechts op de foto) is dan weer een compacte SUV, met interessante hybride aandrijving. Een 1.1 turbobenzine krijgt er versterking van een elektrische motor met batterij met hoog vermogen, volgens Mitsubishi.

De Concept AR is dan weer een mix tussen SUV en monovolume, in het segment van de Renault Scénic en VW Touran. Ook hij neemt de 1.1 motor over, gesteund door een ‘mild’ hybride systeem.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer