Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mitsubishi – Paleis 9 – Space Star met ster

Mitsubishi brengt geen grote revolutie, maar wel een recent opgefrist gamma. Er zit zelfs een heuse Europese première tussen met de nieuwe Space Star.

De nieuwe Mitsubishi Space Star beleefde zijn wereldpremière in Los Angeles, onder de naam Mirage in december laatstleden. Een maand later duikt hij opnieuw op in Brussel. Uiterlijk is de vernieuwing meteen zichtbaar met een nieuwe grille, bumpers in koetswerkkleur, hertekende lichtblokken, een meer gewelfde motorkap, led-achterlichten, … Daarmee krijgt de volgende generatie van deze stadswagen weer meer karakter. Dat wordt nog verder benadrukt door de nieuwe tinten: Wine Red en Sunrise Orange.

Aan boord is de evolutie eveneens merkbaar met een aangepast dashboard, een nieuw stuur, meervoudig instelbare stoelen vooraan en een nieuw infotainment systeem dat compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay. Op mechanisch vlak krijgt de Space Star een update van zijn rem- en stuurinrichting. De nieuwe 1.2 driecilinder is goed voor 78 pk en nog steeds erg zuinig, zeker omdat het nieuwe model ook gewicht verloor.

SUV's

In Brussel toont Mitsubishi eveneens de nieuwe Outlander in de versies met verbrandingsmotor (2.0 MIVEC) en plug-in-hybride (PHEV). Het eerste model krijgt een ‘dynamic shield’ look, waarmee Outlander er weer een tijdje tegenaan moet kunnen. Op de stand staat verder nog de Outlander PHEV ‘rally-raid’ die heeft deelgenomen aan de Baja Portalegre 500 met oud Dakar-winnaar Hiroshi Masuoka aan het stuur.

Tenslotte beleeft de nieuwe L200, die de voorbije zomer werd gelanceerd, ook zijn salonpremière. Het publiek kan daarnaast nog kennismaken met de jongste generatie van de Lancer, in de versies Sports Sedan en Sportback.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer