Salon van Brussel 2016
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Mitsubishi – Paleis 9

Bericht: Mitsubishi – Paleis 9

Space Star met ster

11.01.2016

Mitsubishi brengt geen grote revolutie, maar wel een recent opgefrist gamma. Er zit zelfs een heuse Europese première tussen met de nieuwe Space Star.

Gallerij: Bericht Mitsubishi – Paleis 9De nieuwe Mitsubishi Space Star beleefde zijn wereldpremière in Los Angeles, onder de naam Mirage in december laatstleden. Een maand later duikt hij opnieuw op in Brussel. Uiterlijk is de vernieuwing meteen zichtbaar met een nieuwe grille, bumpers in koetswerkkleur, hertekende lichtblokken, een meer gewelfde motorkap, led-achterlichten, … Daarmee krijgt de volgende generatie van deze stadswagen weer meer karakter. Dat wordt nog verder benadrukt door de nieuwe tinten: Wine Red en Sunrise Orange.

Gallerij: Bericht Mitsubishi – Paleis 9Aan boord is de evolutie eveneens merkbaar met een aangepast dashboard, een nieuw stuur, meervoudig instelbare stoelen vooraan en een nieuw infotainment systeem dat compatibel is met Android Auto en Apple CarPlay. Op mechanisch vlak krijgt de Space Star een update van zijn rem- en stuurinrichting. De nieuwe 1.2 driecilinder is goed voor 78 pk en nog steeds erg zuinig, zeker omdat het nieuwe model ook gewicht verloor.

SUV's

Gallerij: Bericht Mitsubishi – Paleis 9In Brussel toont Mitsubishi eveneens de nieuwe Outlander in de versies met verbrandingsmotor (2.0 MIVEC) en plug-in-hybride (PHEV). Het eerste model krijgt een ‘dynamic shield’ look, waarmee Outlander er weer een tijdje tegenaan moet kunnen. Op de stand staat verder nog de Outlander PHEV ‘rally-raid’ die heeft deelgenomen aan de Baja Portalegre 500 met oud Dakar-winnaar Hiroshi Masuoka aan het stuur.

Gallerij: Bericht Mitsubishi – Paleis 9Tenslotte beleeft de nieuwe L200, die de voorbije zomer werd gelanceerd, ook zijn salonpremière. Het publiek kan daarnaast nog kennismaken met de jongste generatie van de Lancer, in de versies Sports Sedan en Sportback.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.