Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Mini Citysurfer Concept

Bericht: Mini Citysurfer Concept

Nog hipper door de stad

23.11.2014

De Mini heeft al een hip imago, maar met dit accessoire zou het nog cooler worden. De Citysurfer is een elektrische step, die in de koffer van de Mini wegvouwt. Een extra stap in de oplossing van uw mobiliteitsprobleem?

Wie wil er nu nog een vouwfiets in de koffer, lijken ze bij Mini te denken. Het merk heeft een concept ontwikkeld - helaas dus nog geen productiemodel - van een elektrisch aangedreven step.

25 km/u

Gallerij: Bericht Mini Citysurfer ConceptDe Citysurfer weegt 18 kilogram, en plooit vlot op om in de koffer van de driedeurs Mini te passen. Hij kan ook mee op de bus of de trein. Dankzij de elektrische motor haalt hij een snelheid van 25 km/u. Die motor grijpt pas in nadat de Citysurfer met menselijke kracht in gang getrapt is. Het bereik ligt tussen 15 en 25 kilometer. Door de remenergierecuperatie is het mogelijk het rijbereik wat te rekken door intelligent te rijden. Opladen kan gewoon aan het stopcontact. Met zijn brede banden moet hij ook overeind blijven op moeilijk terrein. Nu nog zien of Mini hem wil aanbieden.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.