Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Michel Vaillant trekt naar Le Mans

Bericht: Michel Vaillant trekt naar Le Mans

Vaillant is 60

22.05.2017

Voor zijn zestigste verjaardag trekt Michel Vaillant opnieuw naar de 24 Uren van Le Mans. Hij neemt er de handschoen op tegen Porsche.

Gallerij: Bericht Michel Vaillant trekt naar Le MansHet nieuwe album van Michel Vaillant ligt op 2 juni in de winkel. Het werd nu voorgesteld bij Porsche in aanwezigheid van André Lotterer, die ook een belangrijke rol krijgt in het verhaal. “Ik heb de autosport leren kennen via de strip, nooit had ik gedacht dat ik er ooit zelf een rol in zou spelen”, lacht de piloot.

LMP2

Gallerij: Bericht Michel Vaillant trekt naar Le MansHet nieuwe luik van de Vaillant-reeks is bijzonder. Speciaal voor deze zestigste verjaardag brengt het Rebellion-team twee echte Vaillantes aan de start in de LMP2-categorie in de komende 24 Uren van Le Mans. “We hebben ook speciaal een uitzondering gevraagd – en gekregen – om het startnummer 13 te mogen gebruiken, een belangrijke verwijzing naar één van de albums”, zegt Denis Lapière, samen met Philippe Graton tegenwoordig bedenkers van de Vaillant-reeks.

In het nieuwe album vindt Michel Vaillant – ‘de enige piloot die ook nog tegen Fangio racete’, zegt Philippe Graton – Porsche op zijn weg, in een mengeling van ‘vroooars’ en ‘ziiiiiii’. Ook Vaillant gaat mee met zijn tijd. Alleen wacht aan het einde een onaangename verrassing.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.