Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Mercedes A-klasse L berline

Bericht: Mercedes A-klasse L berline

Niet voor ons, maar…

30.04.2018

Mercedes heeft in Bejing een vierdeurs berline van zijn nieuwe A-klasse laten zien. Een versie die vooralsnog niet in Europa zal debuteren, maar wel al een voorsmaakje van een andere versie van de A-klasse.

Gallerij: Bericht Mercedes A-klasse L berlineHet is eigen aan de Chinese markt: men hecht er veel belang aan een ruime achterbank: vaak rijden de kinderen, maar hebben pa en ma de auto betaald. Die rijden ook mee, maar achteraan. Omdat de Chinese markt zo groot is, maken de constructeurs er dus zelfs aparte versies voor met verlengde wielbasis. Het jongste voorbeeld: de Mercedes A-klasse berline.

CLA

Gallerij: Bericht Mercedes A-klasse L berlineWe zouden het al bijna jammer vinden dat deze auto niet bij ons in Europa geprogrammeerd staat. De designers hebben mooi werk geleverd met deze verlengde A-klasse, door er ook een klassieke koffer bij te voegen. Dat geeft een al bij al mooi profiel. En wat ons ook interesseert: achteraan is hij mooi geprofileerd en elegant. De A-klasse berline op zich zullen we in Europa niet zien, maar hij zou ook al in grote lijnen een idee kunnen vormen van de toekomstige CLA. Dat is ook een variant van de A-klasse en binnenkort aan vernieuwing toe.

Gallerij: Bericht Mercedes A-klasse L berlineLaat ons maar rechttoe, rechtaan blijven: de huidige CLA had één zwak punt en dat was zijn achterkant. De lichtblokken waren te groot en ze gaven hem een zwaarwichtig uiterlijk. Indien de volgende CLA zich eerder door deze A-klasse laat inspireren met een veel dynamischer achterkant, dan hebben we reden om daar nu al naar uit te kijken. Het echte antwoord volgt binnen enkele maanden.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.