Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Mazda CX-5 – Meer comfort, meer technologie

Mazda geeft zijn verkoopstopper in Europa een facelift. De vernieuwde Mazda CX-5 is net op het Salon van Los Angeles voorgesteld. In februari 2017 debuteert hij in Japan, vervolgens komen de andere landen aan de beurt.

Er zit nog voldoende vaart in de CX-5, vindt Mazda, dat de wijzigingen aan het design bij deze update dan ook beperkt hield. In het interieur voerde Mazda enkele wijzigingen door die het comfort aan boord moeten verhogen. Zo is de geluidsisolatie verbeterd, wat de inzittenden een stillere rit moet opleveren.

Head-up display

Technologisch voegt Mazda een head-up display toe, die informatie op de voorruit projecteert voor de bestuurder. Qua motoren blijft alles bij het oude, met bij ons vooral de nadruk op de 2.2 diesel en de 2.0 benzine. Maar om de dynamiek naar een hoger niveau te tillen, maakt Mazda voortaan gebruik van een vectoriële verdeling van het koppel.

Op de juiste lanceringsdata blijft het nog even wachten, het is ook nog niet duidelijk of er wijzigingen aan de prijzen zijn.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

Alfa-Romeo-Junior-2024 01

Nieuw: Alfa Romeo Junior is eerste EV van het merk (2024)

Autonieuws
Maserati-GranCabrio-Folgore-01

Nieuw: Maserati GranCabrio Folgore geeft ons zin in de zomer (2024)

Autonieuws
Nissan-Qashqai-FL-2024 01

Nieuw: Nissan Qashqai Facelift (2024)

Autonieuws
Ontdek meer