Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Maxitent voor Mini

Bericht: Maxitent voor Mini

Het moet niet altijd een California zijn

02.05.2017

Wie droomt van een VW California of een Mercedes Marco Polo maar niet het geld heeft, zal dit misschien wel leuk vinden. Autohome heeft een tent klaar die je op een Mini Countryman kwijt kan.

Gallerij: Bericht Maxitent voor MiniDe tent past in een koffer op het dak van de Mini Countryman, die standaard over dakrails beschikt. Ze zit in een plastic omhulsel en via de bediening met vier gasveren staat ze zo recht. Autohome versus klassieke tent: 1-0.

Knusjes

De tent is 2,10 meter lang en 1,30 meter breed. Er moeten twee mensen in kunnen, maar het belooft toch erg knus te worden in de tent. De luchtmatras is al in de tentbodem geïntegreerd. Via een aluminium ladder kan je in en uit de tent klimmen.

Gallerij: Bericht Maxitent voor MiniWaar een Countryman al een best hippe toevoeging aan je levensstijl is, belooft de Countryman-met-tent wel dé trend van het festivalseizoen te worden op de camping. Al kost hij wel flink wat pintjes: iets meer dan 2.800 euro. Hoppa, daar scoort de klassieke familietent uit de Decathlon gelijk een driepunter tegen.

Laatste vraagstuk: de constructie weegt 58 kilogram, terwijl we globaal weten dat een dak een last mag dragen van zo’n 100 kilogram. Dat moeten dan toch heel anorectische kampeerders zijn, niet?

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.