Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Bericht: Lexus & Hyundai kondigen nieuwe SUV’s aan

Bericht: Lexus & Hyundai kondigen nieuwe SUV’s aan

Shanghai Teasing

04.04.2017

Het volgende grote autosalon is dat van Shanghai, het opent binnen enkele weken de deuren. Lexus en Hyundai kondigen nu al hun eerste nieuwe modellen aan.

Bericht Lexus & Hyundai kondigen nieuwe SUV’s aanHet zijn maar twee beelden van koplampen, maar ze staan voor belangrijk nieuws: nieuwe SUV’s bij beide merken. De Japanners laten ons met een foto weten dat er een opgefriste versie van de compacte SUV NX op komst is. De constructeur stelt dat de styling herzien is, en dat hij over meer snufjes en multimediatoepassingen zal beschikken.

Kona

Bericht Lexus & Hyundai kondigen nieuwe SUV’s aanInteressanter en onverwachter is de aankondiging van Hyundai. Die is onverwacht, want ze volgt nog maar enkele dagen na de opening van het Autosalon van Seoul, toch de thuismatch van Hyundai. Het was de gedroomde gelegenheid geweest voor Hyundai om hier een belangrijk nieuw model voor te stellen. En belangrijk wordt hij hoe dan ook, want de Kona wordt een SUV in het B-segment, dat momenteel bijzonder populair is (Nissan Juke, Peugeot 2008,…). De tweede verrassing: veel krijgen we nog niet te zien, maar dit beeld laat toch vermoeden dat we ons aan een nieuwe designtaal bij Hyundai mogen verwachten met meer sobere en statige lijnen.

Hyundai zegt alleen dat we ‘binnenkort’ meer nieuws mogen verwachten. Hoewel het niet met zoveel woorden wordt gezegd, is de eerstkomende ‘binnenkort’ het Salon van Shanghai. Nog enkele weken geduld en we weten meer.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.