Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Lego Caterham Seven

Bericht: Lego Caterham Seven

Zelfbouwpakket… in Lego

17.03.2016

Stel dat je daar zelf eens aan zou willen beginnen, zo’n Caterham helemaal zelf monteren. Maar je bent zenuwachtig: kan ik dat wel? Goed nieuws, want je kan nu eerst eens oefenen met Lego.

Gallerij: Bericht Lego Caterham SevenDe vraag om een Caterham Seven in Legopakket aan te bieden, kwam van de Legobouwers zelf. Wanneer een voorstel in de Lego Ideeënbus 10.000 stemmen krijgt, dan onderzoekt de steentjesbouwer of het om een haalbaar project gaat. Het was Legobouwer Carl Greatrix die het idee heeft aangedraagd, en tussen mei en september vorig jaar 10.000 stemmen achter zich kreeg.

“Carl staat in Engeland bekend om zijn getrouwe kopieën die hij van auto’s, treinen en vliegtuigen maakt. Hij heeft een van de bekendste klassiekers onder de Britse sportwagens gereproduceerd, en binnenkort zal je dat ook zelf kunnen”, zegt Mike McCoy bij Lego.

UK only

Gallerij: Bericht Lego Caterham SevenBij Caterham vinden ze het alvast een hele eer. Voor ons hangt er een trip naar het Verenigd Koninkrijk aan vast, want wie er eentje wil zal zich naar een Legozaak in Groot-Brittannië moeten reppen.

Om hoeveel steentjes het gaat voor een Caterham, en welke kleuren hij precies krijgt, is nog niet geweten. Ook de prijs ligt nog niet vast, wel dat hij later dit jaar in de winkels zal liggen.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.