Salon van Brussel 2017
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
 
Printen Stuur door via E-mail   Twitter
Gallerij: Bericht Land Rover op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6

Bericht: Land Rover op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6

Een wereldprimeur

31.12.2016

De nieuwe Discovery wordt de voornaamste attractiepool op de Land Rover-stand. Maar het Britse merk brengt zowaar zelfs een wereldprimeur mee naar het Salon van Brussel.

Gallerij: Bericht Land Rover op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6Eindelijk zal het Belgische publiek van dichtbij kunnen kennismaken met de nieuwe Discovery, die zich mag opmaken voor een ongetwijfeld erg succesvolle carrière op wereldschaal. We hebben er al bijzonder veel over gesproken bij AutoScout24 (hier, hier, hier en hier), over deze fantastische offroader. Alleen hoe hij zich op asfalt gedraagt weten we nog niet. Maar dat komt nog. In afwachting raden we u toch aan om zijn perfecte afmetingen te bewonderen en zijn interieur dat gemaakt is op maat van de noden van een groot gezin.

Wereldpremière

Gallerij: Bericht Land Rover op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6Maar er valt dus ook nog een wereldpremière te melden bij Land Rover, in de vorm van de Range Rover SVAutobiography Dynamic die voor het eerst op een salon te zien is. Dat is de Range Rover SVAutobiography in verlengde vorm. Hij wentelt zijn inzittenden in de luxe van een vijfsterrenhotel, met een verbeterde rijdynamiek en nieuwe technologie rond semi-autonoom rijden.

Gallerij: Bericht Land Rover op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6Zo is er sprake van een intelligente cruise-control, rijvakcontrole met actieve correctiefunctie en ook een systeem dat we leerden kennen bij de VW Passat en Tiguan, maar dat gek genoeg ontbreekt bij veel grote SUV’s: de Advanced Tow Assist waarmee manoeuvreren met een aanhangwagen kinderspel wordt. Het hele Range Rover- en Land Rover-gamma is aanwezig, en er zijn nog enkele nieuwigheden zoals de Range Rover Sport die voortaan beschikbaar is met de 2.0 dieselmotor die gehomologeerd is met 6,3 l/100 km en 169 g/km CO2.

 

Salon van Frankfurt 2017

Ontdek alle nieuwigheden van het Autosalon van Frankfurt 2017 in onze "Autosalon Special".

Eco dossier

Alle tests van voertuigen die een lage CO2-uitstoot hebben.

No data available

Zoeken

Merk
Model

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.