Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Bericht: Land Rover op het Salon van Brussel 2017 - Paleis 6 – Een wereldprimeur

De nieuwe Discovery wordt de voornaamste attractiepool op de Land Rover-stand. Maar het Britse merk brengt zowaar zelfs een wereldprimeur mee naar het Salon van Brussel.

Eindelijk zal het Belgische publiek van dichtbij kunnen kennismaken met de nieuwe Discovery, die zich mag opmaken voor een ongetwijfeld erg succesvolle carrière op wereldschaal. We hebben er al bijzonder veel over gesproken bij AutoScout24 (hier, hier, hier en hier), over deze fantastische offroader. Alleen hoe hij zich op asfalt gedraagt weten we nog niet. Maar dat komt nog. In afwachting raden we u toch aan om zijn perfecte afmetingen te bewonderen en zijn interieur dat gemaakt is op maat van de noden van een groot gezin.

Wereldpremière

Maar er valt dus ook nog een wereldpremière te melden bij Land Rover, in de vorm van de Range Rover SVAutobiography Dynamic die voor het eerst op een salon te zien is. Dat is de Range Rover SVAutobiography in verlengde vorm. Hij wentelt zijn inzittenden in de luxe van een vijfsterrenhotel, met een verbeterde rijdynamiek en nieuwe technologie rond semi-autonoom rijden.

Zo is er sprake van een intelligente cruise-control, rijvakcontrole met actieve correctiefunctie en ook een systeem dat we leerden kennen bij de VW Passat en Tiguan, maar dat gek genoeg ontbreekt bij veel grote SUV’s: de Advanced Tow Assist waarmee manoeuvreren met een aanhangwagen kinderspel wordt. Het hele Range Rover- en Land Rover-gamma is aanwezig, en er zijn nog enkele nieuwigheden zoals de Range Rover Sport die voortaan beschikbaar is met de 2.0 dieselmotor die gehomologeerd is met 6,3 l/100 km en 169 g/km CO2.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikels

mercedes-amg gt 43 coupe 6

Mercedes-AMG GT 43 heeft… viercilinder!? (2024)

Autonieuws
skoda epiq concept 3

Skoda Epiq: Dit is Skoda’s EV van 25.000 euro!

Autonieuws
Audi-Q6-etron-2024 01

Eindelijk: Audi Q6 e-tron is hier, stelt niet teleur (2024)

Autonieuws
Ontdek meer